hotelrengoering.png

Vikarbureau Sjælland – Mangler I en Vikar?

Hos IR Group fokuserer vi på at tilbyde stabile og effektive vikarer fra Sjælland til erhvervslivet. Uanset om du har brug for kortsigtet vikarassistance eller den mere langsigtede vikarløsning, så er vi klar til at hjælpe dig med vikarer på hele Sjælland.

Kontakt en rekrutteringskonsulent

Rekruttér professionelle vikarer på Sjælland

Vikarer fra IR Group er kvalificeret og uundværlig arbejdskraft, når du står over for travlhed, nye projekter med manglende bemanding, eller hvis du har medarbejdere på orlov eller barsel. Vi har særligt specialiseret os inden for brancherne: hotel, rengøring, køkken og kontor og leverer vikarer til alt fra tasteopgaver, rengøring i industri, køkken, på kontoret eller hotellet til servering og ekspedition i kantine og restauration.

Vi stiller store krav til vores vikarers faglighed, kvalifikationer, fleksibilitet og omstillingsparathed. Til gengæld har vi faste rutiner med inspektørbesøg, tjeklister og god dialog mellem kunde og vikar, hvilket giver vores vikarer gode arbejdsvilkår og de rette forudsætninger for at møde engagerede og velforberedte til opgaven. 

Akut brug for vikarer?

Har du akut brug for vikarassistance, så kontakt os på vores døgnbemandede telefon. Vi sidder klar til hurtigst muligt at levere den ønskede arbejdskraft, så du kan fortsætte arbejdet uden forsinkelser.

Book dine vikarer ved at udfylde vores kontaktformular eller ved at ringe til os på 70 20 73 20 og lad os sammen finde en hurtig løsning på situationen.

I tæt dialog med dit vikarbureau - Sjælland

Hos IR Group er vi i tæt dialog med vores kunder. Jo bedre vi kender dig og din virksomhed, des bedre kan vi vurdere, hvilke af vores mange kandidater, der er bedst egnede til den givne opgave.

Vi sikrer den gode dialog under hele forløbet, rådgiver dig undervejs, aflægger besøg og følger naturligvis op på vores afsluttede opgaver, så vi er sikre på, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med vores vikarservice. 

De bedste vikarer på Sjælland

Vi stræber efter at tilbyde de bedste og mere professionelle vikarer på Sjælland. Vores vikarer er vores repræsentanter over for kunderne, og derfor hyrer vi kun de bedste profiler til vores kartotek.

Alle vores ansatte har været gennem en omhyggelig ansættelsesprocedure, hvor vi møder vedkommende og lærer om deres personlige og professionelle egenskaber og kvalifikationer. Vi indhenter referencer fra de tidligere arbejdsgivere og gør alt i alt vores bedste for at kende vores vikarer og sende dem ud til de opgaver, som de er mest kvalificerede til. Det giver tilfredse kunder, glade ansatte og en lav grad af udskiftning.