hotelrengoering.png

Vikarbureau Roskilde – Mangler I en Vikar?

Hos IR Group Vikarbureau i Roskilde er vores hovedfokus at tilbyde erhvervslivet stabile og effektive vikarer, når der er behov for assistance ved ekstra travlhed, sygdom, orlov, barselsperioder eller til projektansættelser. 

Kontakt en rekrutteringskonsulent

Book en dygtig vikar i Roskilde via IR Group

Hos IR Group kan du bestille ekstra arbejdskraft leveret af dygtige vikarer, der er erfarne og initiativrige og vant til hurtigt at indgå som en del af arbejdspladsen.

Vi har specialiseret os i at levere vikarer til følgende brancher;

Kontor

 • Sekretæropgaver
 • Tastearbejde og tekstbehandling
 • Reception og omstilling

Rengøring

 • Rengøring af kontor
 • Industrirengøring
 • Trappevask
 • Oldfruer og stuepiger


Kantine, restaurant og hotel

 • Opvask, servicering, ekspedition og rengøring
 • Kantineledere og køkkenassistenter
 • Kokke, smørrebrødsjomfruer og tjenere
 • Borddækning og servering

Vi har styr på tingene og sætter en ære at i være et enkelt og effektivt vikarbureau. Roskilde er et marked i udvikling med tilgang af kunder og nye vikarer med erfaringen inden for vores nøgleområder. 

Vi har dermed et bredt udvalg af relevante kandidater, der kan matche dit behov for vikarassistance. Hvorvidt du foretrækker at lade os vælge den rette profil til opgaven eller selv vil læse CV’erne igennem for de bedste kandidater, er helt op til dig og dit temperament. Nogle af vores kunder sætter pris på at være involveret i processen og følge vores tanker undervejs mens andre hellere overlader arbejdet til os og bruger tiden på andre relevante opgaver.

Vi begynder altid rekrutteringen af nye vikarer i Roskilde og omegn med en telefonsamtale, hvorefter vi møder de udvalgte kandidater til en personlig samtale og en screening. Dermed kender vi naturligvis hver enkelt medarbejder, der ikke blot optræder som et CV i en database. Det er noget, vores kunder sætter stor pris på, da det hjælper os til at finde det optimale match mellem vikar og kunde. Den rette indledende dialog og sparring betaler sig hurtigt, når vikaren kommer ud til din virksomhed og trives med opgaverne.

Vores kvalitetssikring og sparring er noget, kunderne mærker og værdsætter. Det giver samtidig tryghed i ansættelsen hos vores vikarer, som har klare forventninger til opgaven og ved, hvad de skal arbejde med. Derfor har vi mange vikarer i Roskilde og i hele Sjælland, der bliver længe hos os og opnår høj anciennitet.

 

Hør mere om vores vikarer i Roskilde

Bestil vikarer fra Roskilde og lad os stå for rekruttering, feriepenge, aflønning og håndtering af sygdom. Er du interesseret i at bestille et møde, så ring til vores dygtige konsulenter på telefonnummer 70 20 73 20. Du er også velkommen til at ringe, hvis du ønsker mere information eller har spørgsmål.