hotelrengoering.png

Vikarbureau Næstved – Søger du en Vikar i Næstved?

Vores hovedfokus er at tilbyde dig kompetente og stabile vikarer i Næstved og omegn, når du har brug for ekstra arbejdskraft på grund af sygdom eller orlov, ekstra travlhed, barsel eller lignende.

Kontakt en rekrutteringskonsulent

Vi repræsenterer dygtige vikarer i Næstved

Har du brug for ekstra arbejdskraft fra dygtige vikarer, der er motiverede, erfarne, initiativrige og hurtigt indgår som en naturlig del af din arbejdsplads? Så har du fundet det rette vikarbureau. Næstved er et område med tilvækst af repræsenterede vikarer med god erfaring. Når du kontakter os, har vi dermed et godt udvalg af relevante profiler, som kan matche dine arbejdsopgaver. Det er op til dig, om du ønsker, at vi skal vælge den rette kandidat til jobbet, eller om du ønsker at få tilsendt cv’er på de vikarer i Næstved, vi mener, er bedst kvalificeret til at assistere dig.

Vi kender naturligvis hver enkelt medarbejder. Når vi rekrutterer nye ansigter til vores kartotek af vikarer, indleder vi med en telefonsamtale og møder derefter kandidaterne til en samtale og en screening. På den måde lærer vi dem at kende – hos os er vores vikarer ikke blot et CV i rækken, men medarbejdere som vi kender og samarbejder med. Dermed er vi langt bedre rustet til at matche kunder og vikarer, så ambition, temperament og det praktiske omkring arbejdsopgaver og arbejdstider er afklaret og afstemt.

Det er noget, vores kunder kan mærke og værdsætter. Og det giver tryghed i ansættelsen hos vores vikarer, som vælger at blive længere hos os og opnå høj anciennitet.

Vi bestræber os på at levere unik service, der gør os til det foretrukne vikarbureau i Næstved og omegn.

 

Professionelt vikarbureau i Næstved – Vi ordner det praktiske

Bestil vikarer fra Næstved og lad os håndtere alt det praktiske omkring rekruttering, aflønning, feriepenge med mere. Kontakt vores rekrutteringskonsulenter eller ring til os på 70 20 73 20 og bestil et møde. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller blot vil vide mere.

Vi indleder med at spørge ind til dine behov og afklare dine forventninger til blandt andet arbejdstid, vikarens uddannelse og erfaring, og om du har særlige ønsker, vi skal opfylde. Dernæst klarer vores dygtige rekrutteringskonsulenter det praktiske med at udvælge de bedste kandidater, ligesom vi sørger for lønninger, feriepenge med mere samt at alle overenskomster bliver overholdt.

Lad os blive din eksterne personaleafdeling. Så tager vi ansvaret for at finde det perfekte match til dig og ordne alt det praktiske.