hotelrengoering.png

Vikarbureau København – Mangler I en vikar i København?

IR Group tilbyder hurtig og professionel hjælp til at rekruttere en vikar i København eller omegn med det rette faglige niveau til din opgave. Vi har specialiseret os i at tilbyde vikarer til rengøring, kontoropgaver, hotel, kantine og restauration, og vi tilbyder kun de bedste vikarer til vores kunder.

Kontakt en rekrutteringskonsulent

Find den rette vikar i København

Står du og skal bruge en eller flere vikarer i Københavnsområdet, så har du fundet det dette vikarbureau. København er vores største markedsområde med mange medarbejdere til rådighed til vikariater inden for kontor, kantine, hotel, restauration eller rengøring.

Vi kender hver eneste af vores medarbejdere og har haft alle til en personlig samtale og screening. Dels for at lære dem at kende og vide, hvordan de er som personer, og hvilke arbejdspladser de vil trives på og dels for at gennemgå deres kompetencer og kvalifikationer. Vores forarbejde med at lære kandidaterne at kende betyder, at du får netop den rette vikar til din opgave.

 Vi har mange vikarer tilknyttet i hovedstadsområdet, så vi kan matche dit behov uanset tid, sted eller fagligt niveau. Lad os blive dit foretrukne vikarbureau i København uanset om du har brug for vikarer på dagsbasis eller ekstra arbejdskraft til projektansættelser. 

Så tag kontakt til os, hvis du mangler receptionister, tastemedarbejdere, rengøringspersonale, en bogholder, tjener, piccoline, smørrebrødsjomfru eller lignende i Københavnsområdet.

Professionelt vikarbureau i København – Vi klarer det praktiske

Hos IR Group får du et effektivt og enkelt vikarbureau i København. Vi lytter til dine behov og sætter tid af til personlig sparring, så vi kender dig og din arbejdsplads. Dermed kan vi finde den rette medarbejder, der vil integrere sig nemt med dine medarbejdere og udføre arbejdet på professionel vis.

Du slipper dermed for at bruge tid på selv at rekruttere vikaren, ligesom du slipper for det administrative arbejde med at udbetale løn og stå for ATP, feriepenge og manglende arbejdskraft ved sygdom. Vikaren er ansat af IR Group, og det er derfor os, der klarer ansvaret for det administrative og som naturligvis sender en anden, hvis din vikar skulle blive syg.

Hos IR Group sætter vi en ære i at have godt styr på tingene. Det giver dig tryghed og vished om, at det er den rette, motiverede vikar, der møder op på din arbejdsplads og klarer opgaven med bravur. Og det giver os en vished om, at vi kun sender de bedste og dygtigste medarbejdere ud, som vi kan stole på til at repræsentere os hos vores kunder.

Bestil din vikar i København i dag