vikar.jpg

Vikar – Find professionelle vikarer hos IR Group

Står du og har brug for ekstra hjælp på din arbejdsplads?

Hos IR Group kan du rekruttere en dygtig og kompetent vikar til at hjælpe med arbejdet. På vores kontaktside kan du udfylde dine virksomhedsoplysninger og hvilken vikar, du har behov for. Så klarer vi rekrutteringen og står for alt det praktiske og administrative omkring feriepenge og løn.

Vikar til kontor, rengøring, hotel/restaurant og kantine

Hos IR Group er du sikker på at få en professionel og motiveret vikar. Vi hyrer vores medarbejdere på baggrund af en grundig ansættelsesprocedure. Vi kender alle vores vikarer og ved, hvilke kompetencer og kvalifikationer, de besidder. Det sikrer dig, at du får netop de medarbejdere, der bedst kan udføre de arbejdsopgaver, du ønsker hjælp til.

IR Group tilbyder medarbejdere til kontor eller rengøring samt hotel, restaurant og kantine. Med en vikar fra vores vikarbureau, kan du således få professionel og erfaren hjælp til alt fra tekstbehandling, regnskab og korrespondance, industrirengøring, trappevask eller rengøring på hotel, til fremstilling af buffeter og smørrebrød, servering, opvask og ekspedition. Se alle de opgaver, vores vikarer kan udføre, ved at klikke på services.

 

Få en vikar til en kortere eller længere ansættelse

Har du brug for en vikar til få dages arbejde eller over en længere barselsperiode? Hos IR Group kan du bestille vikarer til en enkelt dags arbejde eller vikarer, der kan hjælpe til i en større projektansættelse eller barselperiode. Ved tilfælde af sygdom, hvor det ganske enkelt ikke er til at sige, hvor længe du har brug for assistance, så har du selvfølgelig mulighed for at få tilknyttet en fleksibel vikar.

Vi sætter en ære i at matche dine behov og stille med det bedste hold af vikarer til din opgave. Det er vejen frem, når vi ønsker tilfredse kunder, der vender tilbage igen og igen og anbefaler os videre.

Har du akut brug for en vikar? IR Group har døgnbemandede telefoner, så du ikke ringer forgæves, hvis du har brug for ekstra mandskab uden for normal kontortid. Så har du brug for en vagt, en receptionist, rengøringspersonale, en kok, tjener eller andet, så kontakt os uanset tidspunkt og lad os sammen finde en hurtig løsning. Vi er klar ved telefonen på telefonnummer 70 20 73 20.

 

Find den rette vikar med IR Group

Som vikarbureau er vores dedikerede medarbejdere en af vores vigtigste ressourcer. Vi stræber efter den bedste udvælgelse af vikarer, så vi kan tilbyde erhvervslivet lynhurtig og effektiv assistance inden for kontoropgaver, rengøring, kantine, hotel og restauration.

Hos os får du en dedikeret vikar med masser af erfaring, som nemt og effektivt udfører dine opgaver og falder ind i miljøet på din arbejdsplads. Uanset dine forventninger til arbejdstid, niveau og effektivitet har vi erfaring med at matche kundernes behov og levere skræddersyede løsninger til kontorer, hoteller og kantiner over hele landet.

 

Vi garanterer kompetente vikarer

Vores vikarer er vores ansigt udadtil, og de repræsenterer os og vores værdier. Derfor stiller vi krav til vores medarbejdere og forventer, at de yder deres bedste som vikarer for vores kunder. Vi følger naturligvis op på vikarens arbejde og sikrer, at alle parter er tilfredse gennem hele forløbet fra den indledende afklaring til opgaven er vel udført.

Vi stræber ganske enkelt efter at levere unik vikarservice af topkvalitet hver dag.

 

Rekruttér din vikar i dag

Kontakt os allerede i dag og få den ekstra assistance, som du har brug for på din arbejdsplads eller i din virksomhed. Ring til os eller udfyld dine kontaktoplysninger inde på vores kontaktside. Fortæl os om krav til en vikar, så finder vores erfarne rekrutteringskonsulenter den rette person til opgaven.

Vi er professionelle i at matche vores vikarer med kundernes behov, og vi sikrer os, at alle parter er fuldt informerede under hele processen og har en god dialog undervejs. Den gode dialog og forventningsafstemning er essentielt for at både du og medarbejderen får den bedste oplevelse.

Når du bestiller en vikar gennem IR Group, er du altså garanteret den bedste medarbejder til opgaven uden at skulle bruge tid og penge på et langt og tidskrævende forløb med at skrive jobopslag, vente på ansøgninger og sidde med ved de efterfølgende jobsamtaler. Du er naturligvis velkommen til at indgå i udvælgelsen af dine vikarer. Men du kan også roligt overlade det til vores rekrutteringsmedarbejdere, mens du kan bruge din tid på at gøre det, du nu engang er bedst til.

Rekruttér din vikar i dag og lad os stå for det administrative. Når du får en vikar via IR Group fungerer vi som arbejdsgiver for vikaren. Det betyder i praksis, at det er os, der har ansvar for løn og sociale ydelser. Du får ingen uforudsete ekstraomkostninger, og hvis vikaren skulle blive syg sender vi straks en anden medarbejder til at udføre din opgave, så du ikke bliver forsinket eller oplever andre gener eller bekymringer.

Bestil en vikar hos os og få kompetent assistance uden ventetid og administrative forhindringer. Ring til os på telefonnummer 70 20 73 20 eller udfyld kontaktformularen og lad os vende tilbage til dig.

Det siger ProActive
”IR Group fungerer som vores leverandør indenfor både rengøringspersonale, kantinepersonale og vikarassistance. Som kunde der huser 5 store virksomheder er det helt essientielt at disse services dagligt fungerer optimalt. IR group sætter en ære i at levere den bedste service og har de sidste 3 år levet op til dette og mere til. IR Group sætter kundens behov i første række og er utvivlsomt en samarbejdspartner der leverer høj kvalitet på alle områder. Både hvad angår høj faglig kvalitet og pålideligt personale.

Med venlig hilsen / Kind regards,

Caroline Duch Neupart Office Manager

ProActive A/S
MICROSOFT CLOUD SERVICES PARTNER 2013